Onze menukaart

Een lichte maaltijdsalade, een mals stuk vlees van onze houtskoolgrill en een catch of the day voor de fijnproevers, onze koks bereiden het met liefde voor je klaar. Naast onze vaste kaart met Paulus Klassiekers wordt er ook gewerkt met verse seizoensproducten. Daarom serveren we ook wisselende vis, vlees en vegetarische gerechten. Scroll naar beneden om de volledige kaart te bekijken.

Eens per drie weken verandert onze kaart. Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe gerechten? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwbsrief. Scroll naar beneden om de volledige kaart te bekijken.

FINGERFOOD
  • FINGERFOOD
  • ONZE KLASSIEKERS
  • WISSELENDE GERECHTEN
  • GRILLGERECHTEN
  • DESSERTS

Flammkuchen classic

9.75
Met crème fraîche, bacon, ui en kaas

Flammkuchen Margherita

9.75
Met crème fraîche, tomatensaus en kaas

Paulus brood

6.25
Met kruidenboter, olijventapenade en aioli

Knoflookbrood

6.5
Focaccia ingesmeerd met knoflookboter, uit de oven

Quesadilla

8.5
Met pulled pork, tomatensalsa, kaas en aioli

Scampi in look

11.75
In romige knoflooksaus, met brood om te dippen

Kiploempia’s

6.5
Vietnamese kiploempia's met chilisaus (4 stuks)

Kreeftenkroketjes

8
Met truffelmayonaise

Chipirones fritos

7.95
Gefrituurde stukjes inktvis met aioli

Tatsuta

8.5
Krokante kipstukjes met wasabimayo, sojagel, Japanse mayo en krokante uitjes

Aperitivo plankje

12.5
Spianata Romana, Mortadella, Kaltbach, Passendale, vijgencompote, olijvenmix en broodje

Classic nacho’s

8.5
Met tomatensalsa, rode ui, kaas en crème fraîche

Naturel chips

3.5
Met truffelmayo

Paulus tapasplank

16.5
Ribbetjes, brisket, pulled pork, kippenvleugels en scampi in look

Kippenvleugels

9
Met Surinaamse marinade

Kastanjechampignons in look

8.5
In romige knoflooksaus, met brood om te dippen

Gefrituurde garnalen

8
8 stuks

Bourgondische bitterballen

8
8 stuks

Kipkrokantjes

8
8 stuks

Stoere bittersnacks

13
20 stuks