scroll naar beneden om te reserveren

In verband met het coronavirus kun je tijdelijk naast gewoon bij ons binnenlopen ook reserveren. Reserveren kan op deze pagina, of door te bellen naar 013-5055833 (na 14 uur). Lees hier onze ‘spelregels’ voor het reserveren:

1. Heb je covid-19 gerelateerde gezondheidsklachten? Reserveer dan niet en blijf thuis. We zien je graag bij ons terug als je weer helemaal fit bent.

2. Ben je met meer dan 2 personen en kom je NIET uit een gezamenlijk huishouden? Geef dat dan aan bij je reservering, dan zorgen wij voor een passende tafel.

3. Omdat we maar een beperkt aantal tafels kunnen plaatsen in ons restaurant, hebben wij besloten om ook de Suite te openen. Hier worden dezelfde gerechten geserveerd als bij de Paulus, en we hebben de sfeer van de Paulus ook neer weten te zetten in de Suite. Het kan dus zijn dat je in de Suite geplaatst wordt.

4. Om iedereen te kunnen ontvangen en om ons restaurant zo hygiënisch mogelijk te houden, werken we op vrijdag tot en met zondag met twee shifts; één tot kwart over 7 en één vanaf half 8 tot sluit. Zo hebben we tussendoor de tijd om ons restaurant schoon te maken. Op maandag tot en met donderdag werken we niet met deze shifts.

I