scroll naar beneden om te reserveren

In verband met het coronavirus werken we anders dan normaal; voornamelijk met reserveringen. Reserveren kan op deze pagina, of door te bellen naar 013-5055833 (doordeweeks tussen 12 en 16 uur bereikbaar). Omdat wij druk bezig zijn met opbouwen, zou het fijn zijn als je online reserveert (met uitzondering op gezelschappen groter dan 2 personen). Lees hier onze ‘spelregels’ voor het reserveren:

1. Je kunt enkel reserveren voor het diner.

2. Heb je covid-19 gerelateerde gezondheidsklachten? Reserveer dan niet en blijf thuis. We zien je graag bij ons terug als je weer helemaal fit bent.

3. Wanneer je met jouw gezelschap niet uit een gezamenlijk huishouden komt, kun je bij ons terecht met maximaal 2 personen. Reserveren kan online op deze pagina, of telefonisch.

4. Vorm je met jouw gezelschap een gezamenlijk huishouden met meer dan twee personen (en maximaal 6 personen)? Dan kun je ook bij ons terecht en mag je volgens de richtlijnen gewoon samen aan een tafel zitten. Reserveren met een gezelschap vanaf 3 personen kan alleen telefonisch.

5. Omdat we maar een beperkt aantal tafels kunnen plaatsen in ons restaurant, hebben wij besloten om ook de Suite te openen. Hier worden dezelfde gerechten geserveerd als bij de Paulus, en we hebben de sfeer van de Paulus ook neer weten te zetten in de Suite. Het kan dus zijn dat je in de Suite geplaatst wordt.

6. Om iedereen te kunnen ontvangen en om ons restaurant zo hygiënisch mogelijk te houden, werken we met twee shifts; één tot kwart over 7 en één vanaf half 8 tot sluit. Zo hebben we tussendoor de tijd om ons restaurant schoon te maken.

7. Annuleren kan maximaal 24 uur van tevoren online. Op de dag zelf annuleren? Dat kan alleen telefonisch.

Natuurlijk hadden we gehoopt jullie weer gewoon te kunnen ontvangen als ‘normaal’. We hopen desondanks op jullie begrip en wij staan weer helemaal klaar om jullie met de spreekwoordelijke open armen te ontvangen! Wil je meer weten over ons corona beleid? Klik dan hier.

I