Vacature Bedrijfsleider

 

Omdat onze huidige bedrijfsleider een mooie nieuwe uitdaging aangaat, zijn wij op zoek naar een nieuwe bedrijfsleider. Iemand die vol energie het stokje van Tijs overneemt en samen met ons team verder komt bouwen aan ons bedrijf.

Hieronder vind je de volledige vacature. Klik op de plusjes om de tekst te lezen.👇

Een eigentijds en gezellig restaurant

Wij zijn Taverne Paulus. Een eigentijds en gezellig restaurant. Met een grote open keuken waarin de lekkerste gerechten worden bereid. Naast de Klassiekers om verzinnen onze koks elke drie weken opnieuw de meest creatieve gerechten, met invloeden van zo ongeveer de hele wereld. 

We zijn een dynamisch bedrijf en gaan met de tijd mee. Waar het tien jaar terug vooral nog om een snelle hap draaide, is dat allang niet meer zo. Wij willen gasten een ontspannen avondje uit laten beleven.

Dat doen we door een creatieve menukaart, een moderne fingerfood kaart, een uitgebreide wijnkaart in samenwerking met de lokale wijnkoperij, een leuke bierkaart met zo’n 40+ bieren, en een mooie cocktailkaart.

En natuurlijk nog veel belangrijker: een goede service. Maar daarover zometeen meer. 

Een enthousiast team

We werken met een enthousiast team wat al goed op elkaar is ingewerkt. Met een goede mix tussen jong en ervaren en een gemiddelde werkduur van zo’n 5 jaar, is ons team bevlogen en hecht. Dat werkt fijn; roosteren, opleiden, de zaak netjes houden; ze denken met ons mee. En dat zorgt ervoor dat we gasten een fijne beleving kunnen bieden. 

“Je merkt dat Paulus gerund wordt door een team met passie. Naast de attente bediening is er een creatieve keukenbrigade. Zij zorgen voor smaakvolle gerechten met wisselende kaart. Van klassiekers zoals een goede burger tot Champagerisotto, Pasta al Nero of huisgemaakte truffels als dessert. Tel daarbij een gezellige en bruisende ambiance. Taverne Paulus is zeker een aanrader voor een lekkere maaltijd of gezellige borrel!”

Niet om op te scheppen, maar op deze review waren we best een beetje trots. En hij laat precies zien waar we voor staan.

Bedrijfsleider, iets voor jou?

Als bedrijfsleider ben jij de eindverantwoordelijke en run je samen met eigenaar Freek de zaak. Je weet het team aan te sturen en te motiveren, en voert daarnaast administratieve taken uit zoals het beheren van het drankassortiment, het doen van bestellingen en het maken van personeelsplanningen. 

Waar jij je nog meer mee bezig zult gaan houden:

  • Ervoor zorgen dat we de targets halen (met een mooie bonus tot gevolg).
  • Ervoor zorgen dat de kennis van ons personeel up-to-date blijft en dat nieuw personeel goed wordt ingewerkt. Dat doe je met behulp van de Paulus Academy; een online trainingsplatform wat we hebben ontwikkeld voor nieuw personeel om de inwerkprocedure zo soepel mogelijk te laten verlopen.
  • Het mee ontwikkelen en uitvoeren van ons nieuw te openen concept in onze naastgelegen bar de Suite, met als doel een feestelijke opening in het najaar van 2023. De plannen liggen grotendeels al op tafel, en we lichten ze graag aan je toe.
  • Maandelijks sparren met onze financiële coach Joost om ons bedrijf te blijven verbeteren en nieuwe kansen te ontdekken om ons bedrijf nog sterker te maken.
  • Kritisch nadenken over onze werkwijze; als volgens jou iets beter of makkelijker kan, voer het dan gerust door.

Wat wij belangrijk vinden

Wat wij belangrijk vinden is dat ons personeel tevreden is, zichzelf kan zijn (ook ten opzichte van gasten), met plezier naar zijn werk gaat, maar ook weer met plezier naar huis gaat (oftewel een goede werk-privé balans). 

Dat laten we zien door middel van:

  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Een bonusregeling naar rato van jouw prestaties (goed werk mag beloond worden)
  • Lange termijn zekerheid
  • Inspraak in de werkwijze
  • Standaard een weekenddag vrij en een goede combi van vroege diensten en sluitdiensten

Hebben we je interesse weten te wekken? Heb je nog vragen? Of wil je gewoon vrijblijvend een kop koffie komen drinken om eens te sparren over de mogelijkheden? Stuur ons dan vooral een mailtje. Binnen 24 uur zullen we contact met je opnemen.