Zelfstandig Werkend Kok

 

Wij zijn op zoek naar een Zelfstandig Werkend Kok. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan gauw even verder.

Hieronder vind je de volledige vacature. Klik op de plusjes om de tekst te lezen.👇

Een eigentijds en gezellig restaurant

Wij zijn Taverne Paulus. Een eigentijds en gezellig restaurant. Met een grote open keuken waarin de lekkerste gerechten worden bereid. Naast de Klassiekers om verzinnen onze koks elke drie weken opnieuw de meest creatieve gerechten, met invloeden van zo ongeveer de hele wereld. 

We zijn een dynamisch bedrijf en gaan met de tijd mee. Waar het tien jaar terug vooral nog om een snelle hap draaide, is dat allang niet meer zo. Wij willen gasten een ontspannen avondje uit laten beleven.

Dat doen we door een creatieve menukaart, een moderne fingerfood kaart, een uitgebreide wijnkaart in samenwerking met de lokale wijnkoperij, een leuke bierkaart met zo’n 40+ bieren, en een mooie cocktailkaart.

En natuurlijk nog veel belangrijker: een goede service. Maar daarover zometeen meer. 

Een enthousiast team

We werken met een enthousiast team wat al goed op elkaar is ingewerkt. Met een goede mix tussen jong en ervaren en een gemiddelde werkduur van zo’n 5 jaar, is ons team bevlogen en hecht. Dat werkt fijn; roosteren, opleiden, de zaak netjes houden; we denken met elkaar mee. En dat zorgt ervoor dat we gasten een fijne beleving kunnen bieden. 

“Je merkt dat Paulus gerund wordt door een team met passie. Naast de attente bediening is er een creatieve keukenbrigade. Zij zorgen voor smaakvolle gerechten met wisselende kaart. Van klassiekers zoals een goede burger tot Champagerisotto, Pasta al Nero of huisgemaakte truffels als dessert. Tel daarbij een gezellige en bruisende ambiance. Taverne Paulus is zeker een aanrader voor een lekkere maaltijd of gezellige borrel!”

Niet om op te scheppen, maar op deze review waren we best een beetje trots. En hij laat precies zien waar we voor staan.

Zelfstandig werkend kok, iets voor jou?

We zijn op zoek naar een enthousiaste zelfstandig werkend kok. Iemand die het net als ons leuk vind om nieuwe dingen te proberen, maar ook waarde hecht aan stabiliteit. En die naast werken zijn privé leven ook hoog in het vaandel heeft staan. Een vierdaagse werkweek behoort daarom zeker tot de mogelijkheden.

Als zelfstandig werkend kok ben je samen met de rest van de keukenbrigade het creatieve brein achter onze maandelijks wisselende menukaart. Je draait de keuken samen met het team. Verder doe je een aantal administratieve taken en bestellingen en zorg je mede voor de handhaving van de HACCP-regelgeving.

Onze smaakmakers
Wat wij belangrijk vinden is dat ons personeel tevreden is, zichzelf kan zijn (ook ten opzichte van gasten), met plezier naar zijn werk gaat, maar ook weer met plezier naar huis gaat (oftewel een goede werk-privé balans).  Dat laten we zien door middel van:
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Een bonusregeling naar rato van jouw prestaties (goed werk mag beloond worden)
  • Standaard een weekenddag vrij & een vierdaagse werkweek behoort tot de mogelijkheden.
  • De mogelijkheid tot het volgen van aanvullende cursussen/opleidingen.
  • Lange termijn zekerheid
  • Inspraak in de werkwijze
Jouw ingrediënten
  • Je hebt relevante werkervaring.
  • Je hebt een positieve persoonlijkheid.
  • Je staat open voor creativiteit en leert graag nieuwe dingen.
  • Je bent communicatief vaardig en ook onder druk houd jij je hoofd koel.

Hebben we je interesse weten te wekken? Heb je nog vragen? Of wil je gewoon vrijblijvend een kop koffie komen drinken om eens te sparren over de mogelijkheden? Stuur ons dan vooral een mailtje. Binnen 24 uur zullen we contact met je opnemen.