Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok om ons keukenteam weer compleet te maken. Heb jij al ervaring in een soortgelijke functie en heb je zin om samen met Gabian en Rohald in onze open keuken te knallen? Vind je het net als ons leuk om stoer en creatief te koken? Dan is deze functie wellicht wat voor jou!

Als zelfstandig werkend kok kom je terecht in een team met een chef en een andere zelfstandig werkend kok, Gabian en Rohald. Samen met hen ben jij verantwoordelijk voor de invulling van onze menukaart en de kwaliteit van onze keuken. Naast onze Klassiekers hebben we namelijk een aantal wisselende gerechten, waardoor we continue op zoek zijn naar nieuwe leuke smaken. We laten ons daarbij maar al te graag inspireren door allerlei buitenlandse invloeden. We zouden het tof vinden als jij ook creatief met ons kunt meedenken over nieuwe gerechten.

Iets over ons…

✓ Een levendige maar relaxte werkomgeving
✓ Een enthousiast en collegiaal team
✓ Een goed salaris
✓ Ruimte voor het volgen voor aanvullende cursussen en/of opleidingen
✓ Ruimte om door te groeien, ook binnen de andere zaken van ons familiebedrijf.

Iets over jou…

✓ Je hebt al wat ervaring als kok plus een afgeronde opleiding
✓ Je bent creatief en vind het leuk om nieuwe smaken te ontdekken
✓ Ook onder druk houd jij je hoofd koel
✓ Je neemt verantwoordelijkheid en hebt misschien wel de ambitie om door te groeien tot sous-chef.

We kunnen deze vacature nog veel langer maken. We hebben je namelijk nog veel meer te vertellen over ons bedrijf. Maar veel liever gaan we met jou in gesprek om elkaar beter te leren kennen en jouw mogelijkheden in ons bedrijf te bespreken. Neem dus bij interesse gerust contact met ons op!