Een bruisend diner-café

Noem ons een restaurant, diner-café of bistro, maar Taverne Paulus is vooral dé plek voor een lekkere maaltijd en een gezellige borrel. Vanaf de tafel kijk je zo de open keuken in en zie je hoe onze koks de heerlijkste gerechten bereiden; van een lichte maaltijdsalade tot een mals stuk vlees van onze houtskoolgrill.

De wisselende kaart aan de muur maakt dat je bij ons eigenlijk nooit uitgegeten bent. Naast de “Klassiekers” die vast op onze kaart staan, zijn onze koks continue op zoek naar nieuwe stoere smaken en laten zich daarbij maar al te graag inspireren door allerlei buitenlandse invloeden.

Schrijf je in

voor onze nieuwsbrief

En mis nooit meer onze laatste nieuwtjes en nieuwe menu-items.

*

Keuzestress?

Bierfanaten kunnen hun hart ophalen aan onze uitgebreide bierkaart. Wij bieden je de keuze uit maar liefst 40 soorten bier! En ook aan de wijnliefhebbers is gedacht met een breed scala aan open wijnen. Zin in wat anders? Neem dan een kijkje op onze cocktailkaart.

Dat zo veel keuze stress oplevert begrijpen wij. Ons personeel volgde diverse wijncursussen en biertrainingen om jou zou goed mogelijk te kunnen adviseren.