Leidinggevende Bediening
The Holy + Taverne Paulus
Misschien werk je al in de horeca, maar zou je best de stap naar een leidinggevende functie willen maken. Of misschien werk je al ergens als leidinggevende, maar mis je net even wat uitdaging. Of kun je bij je huidige baan niet goed doorgroeien, omdat er simpelweg geen ruimte is. Wat de reden ook is; als jij horeca ervaring hebt, een teamplayer bent en net als ons de ambitie hebt om te groeien in het vak, dan helpen wij jou graag die volgende stap te zetten.
Hieronder vind je de volledige vacature. Klik op de plusjes om de tekst te lezen.👇
Over Taverne Paulus & The Holy
We zijn op zoek naar een enthousiaste leidinggevende bediening die zowel bij Taverne Paulus als The Holy komt te werken.
Taverne Paulus is een eigentijds en gezellig restaurant. In de grote open keuken bereiden onze koks naast onze Klassiekers allerlei creatieve gerechten die elke drie weken wisselen. Met een uitgebreide wijn- bier- en cocktailkaart en een enthousiast team waar de gast centraal staat is hier op bedieningsgebied genoeg afwisseling én uitdaging.
Naast Taverne Paulus is afgelopen november The Holy geopend (website ↗). Een all-day-brunchconcept met een uitdagende lunchkaart. Je vindt hier gerechten als de Nashville Crispy Chicken, Eggs Benedict en Lobster Roll op de lunchkaart. Ook hier hebben we een uitgebreide wijnkaart, ontwikkeld met de lokale wijnkoperij Van Lieverlee.
The Holy is open op maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 17:00. Taverne Paulus is zeven dagen in de week geopend, van 16:30 tot 23:00 uur. Dat betekent dat we een mooie afwisseling tussen lunch en dinerdiensten kunnen bieden.
Een enthousiast team
We werken met een enthousiast team wat al goed op elkaar is ingewerkt. Met een goede mix tussen jong en ervaren en een gemiddelde werkduur van zo’n 5 jaar, is ons team bevlogen en hecht. Dat werkt fijn; roosteren, opleiden, de zaak netjes houden; ze denken met ons mee. En dat zorgt ervoor dat we gasten een fijne beleving kunnen bieden.
“Je merkt dat Paulus gerund wordt door een team met passie. Naast de attente bediening is er een creatieve keukenbrigade. Zij zorgen voor smaakvolle gerechten met wisselende kaart. Van klassiekers zoals een goede burger tot Champagerisotto, Pasta al Nero of huisgemaakte truffels als dessert. Tel daarbij een gezellige en bruisende ambiance. Taverne Paulus is zeker een aanrader voor een lekkere maaltijd of gezellige borrel!”
Niet om op te scheppen, maar op deze review waren we best een beetje trots. En hij laat precies zien waar we voor staan.
Leiding geven, iets voor jou?
Als leidinggevnde ben je samen met de bedrijfsleider verantwoordelijk voor het dagelijkste reilen en zeilen in de zaak. Je zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Als collega’s en gasten blij zijn, dan ben jij dat ook. Je bent een teamplayer en weet ons goed op elkaar ingespeelde team af en toe bij te sturen en te motiveren waar nodig.
Waar jij je nog meer mee bezig kunt gaan houden (als je dat wilt natuurlijk, de functie is redelijk flexibel):
- Bestellingen en voorraadbeheer
- Roosteren
- Inwerken van nieuwe collega’s
- Mee sparren over nieuwe concepten/projecten
- Krisich nadenken over de werkwijze; als het beter, makkelijker of leuker kan, doe het dan 😇
Wat wij belangrijk vinden
– Je hebt een afgeronde mbo niveau 4 opleiding
– Minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie
– Je bent een teamplayer en krijgt anderen makkelijk in beweging.
– Je vindt het leuk om bij te springen als je ziet dat teamgenoten een steuntje kunnen gebruiken.
Wat daar tegenover staat
Wat wij belangrijk vinden is dat ons personeel tevreden is, zichzelf kan zijn (ook ten opzichte van gasten), met plezier naar zijn werk gaat, maar ook weer met plezier naar huis gaat (oftewel een goede werk-privé balans).
Dat laten we zien door middel van:
- Goede arbeidsvoorwaarden
- Lange termijn zekerheid
- Inspraak in de werkwijze
- Inspraak in het rooster
- Standaard een weekenddag vrij en een goede combi van vroege diensten en sluitdiensten