Leidinggevende Bediening

 

Misschien werk je al in de horeca, maar zou je best de stap naar een leidinggevende functie willen maken. Of misschien werk je al ergens als leidinggevende, maar mis je net even wat uitdaging. Of kun je bij je huidige baan niet goed doorgroeien, omdat er simpelweg geen ruimte is. Wat de reden ook is; als jij horeca ervaring hebt, een teamplayer bent en net als ons de ambitie hebt om te groeien in het vak, dan helpen wij jou graag die volgende stap te zetten. 

Hieronder vind je de volledige vacature. Klik op de plusjes om de tekst te lezen.👇

Een eigentijds en gezellig restaurant

Wij zijn Taverne Paulus. Een eigentijds en gezellig restaurant. Met een grote open keuken waarin heerlijke gerechten worden bereid. Naast de Klassiekers om verzinnen onze koks elke drie weken opnieuw de meest creatieve gerechten, met invloeden van zo ongeveer de hele wereld. 

We zijn een dynamisch bedrijf en gaan met de tijd mee. Waar het tien jaar terug vooral nog om een snelle hap draaide, is dat allang niet meer zo. Wij willen gasten een ontspannen avondje uit laten beleven.

Dat doen we door een creatieve menukaart, een moderne fingerfood kaart, een uitgebreide wijnkaart in samenwerking met de lokale wijnkoperij, een leuke bierkaart met zo’n 40+ bieren, en een mooie cocktailkaart.

En natuurlijk nog veel belangrijker: een goede service. Maar daarover zometeen meer. 

Een enthousiast team

We werken met een enthousiast team wat al goed op elkaar is ingewerkt. Met een goede mix tussen jong en ervaren en een gemiddelde werkduur van zo’n 5 jaar, is ons team bevlogen en hecht. Dat werkt fijn; roosteren, opleiden, de zaak netjes houden; ze denken met ons mee. En dat zorgt ervoor dat we gasten een fijne beleving kunnen bieden. 

“Je merkt dat Paulus gerund wordt door een team met passie. Naast de attente bediening is er een creatieve keukenbrigade. Zij zorgen voor smaakvolle gerechten met wisselende kaart. Van klassiekers zoals een goede burger tot Champagerisotto, Pasta al Nero of huisgemaakte truffels als dessert. Tel daarbij een gezellige en bruisende ambiance. Taverne Paulus is zeker een aanrader voor een lekkere maaltijd of gezellige borrel!”

Niet om op te scheppen, maar op deze review waren we best een beetje trots. En hij laat precies zien waar we voor staan.

Leiding geven, iets voor jou?

Als leidinggevnde ben je samen met de bedrijfsleider verantwoordelijk voor het dagelijkste reilen en zeilen in de zaak.  Je zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Als collega’s en gasten blij zijn, dan ben jij dat ook.  Je bent een teamplayer en weet ons goed op elkaar ingespeelde team af en toe bij te sturen en te motiveren waar nodig.

Waar jij je nog meer mee bezig kunt gaan houden (als je dat wilt natuurlijk, de functie is redelijk flexibel):

  • Bestellingen en voorraadbeheer
  • Roosteren
  • Inwerken van nieuwe collega’s
  • Mee sparren over nieuwe concepten/projecten
  • Krisich nadenken over de werkwijze; als het beter, makkelijker of leuker kan, doe het dan 😇

Wat wij belangrijk vinden

– Je hebt een afgeronde mbo niveau 4 opleiding

– Minimaal twee jaar werkervaring in de horeca

– Je bent een teamplayer en krijgt anderen makkelijk in beweging.

– Je vindt het leuk om bij te springen als je ziet dat teamgenoten een steuntje kunnen gebruiken.

Wat daar tegenover staat

Wat wij belangrijk vinden is dat ons personeel tevreden is, zichzelf kan zijn (ook ten opzichte van gasten), met plezier naar zijn werk gaat, maar ook weer met plezier naar huis gaat (oftewel een goede werk-privé balans). 

Dat laten we zien door middel van:

  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Lange termijn zekerheid
  • Inspraak in de werkwijze
  • Inspraak in het rooster
  • Standaard een weekenddag vrij en een goede combi van vroege diensten en sluitdiensten
Hebben we je interesse weten te wekken? Heb je nog vragen? Of wil je gewoon vrijblijvend een kop koffie komen drinken om eens te sparren over de mogelijkheden? Stuur ons dan vooral een mailtje. Binnen 24 uur zullen we contact met je opnemen.