Wil je graag met een grote groep komen genieten van onze heerlijke gerechten, dan bieden wij je een mooie tafel aan in onze prachtige Serre. Je eet hier onder de druivenranken en waant je zomaar een paar uurtjes in Frankrijk.

 

Hier sluit je je teamuitje met je collega’s af, klets je bij tijdens een familiedag of vier je de overwinning met je sportteam. Als je gaat eten met een grote groep wil je natuurlijk wel verzekerd zijn van een tafel. Daarom kun je voor De Serre wel reserveren. Kom je met een groep van minimaal 12 personen, dan zetten we je naam graag in onze agenda.

In onze Serre is plek voor 22 personen. Heb je écht heel veel vrienden of collega’s? Dan kun je terecht bij onze feestlocatie De Suite. 

Tijdens de openingstijden van Taverne Paulus geniet je in De Serre van dezelfde gerechten als in het eetcafé. Vlees, vis en vegetarisch, onze gepassioneerde koks bereiden het voor jullie met veel plezier en dat welbekende snufje liefde. In onze prachtige Serre heb je, net als in het eetcafé, de keuze uit onze vaste menukaart en uit onze tweewekelijks wisselende gerechten. En natuurlijk serveren wij ook hier graag één van onze bieren, wijnen of specials die wij op onze uitgebreide drankkaart hebben staan.

Ben je op zoek naar een locatie voor een koffietafel, een receptie of een brainstormsessie? Dan kun je ook overdag in onze Serre terecht. Wij zorgen voor een sfeervolle bijeenkomst, waarbij het jullie aan niets ontbreekt. En zijn jullie met meer mensen dan onze Serre kan herbergen, dan betrekken we het eetcafé er gewoon bij. We willen van tevoren graag weten dat jullie komen, met hoeveel mensen jullie dan zijn en hoe we jullie bijeenkomst zo fijn mogelijk kunnen maken. Bel dus 013-5055833 even voor een afspraak. Dan kunnen we samen je wensen bespreken.