Wij zijn op zoek naar een assistent bedrijfsleider. Heb jij al ervaring in een soortgelijke functie en heb je zin om met Tijs ervoor te zorgen dat alles voor de schermen op rolletjes verloopt? Dan is deze functie wellicht wat voor jou!

Als assistent bedrijfsleider ben jij medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op onze werkvloer. Samen met onze bedrijfsleider Tijs ben jij het gezicht en aanspreekpunt van onze zaak. Jouw enthousiasme en gastvrijheid zorgen ervoor dat gasten met een glimlach op hun gezicht de deur weer uitgaan. En dat de losse krachten tevreden zijn. Verder is jouw functie uit te breiden met taken achter de schermen.

Het gaat bij ons niet zozeer om wat je al kunt, maar vooral om wat je wilt bereiken. We vinden het belangrijk dat je snel je draai vindt in ons team en dat je jezelf kunt zijn. Daarom denken we graag met je mee over jouw mogelijkheden binnen ons bedrijf.

Iets over ons…

✓ Een relaxte werkomgeving
✓ Een enthousiast en collegiaal team
✓ Een prima salaris
✓ Ruimte om door te groeien, ook binnen de andere zaken van ons familiebedrijf.

Lijkt je dit wat? Of wil je graag meer informatie of misschien wel een keertje kennismaken of meelopen? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.