Afwasmedewerker

Ben jij minimaal 14 jaar oud en heb je zin om geld te gaan verdienen? Lijkt het je wat om onder het genot van een lekker muziekje ervoor te zorgen dat onze spoelkeuken netjes blijft? En vind je het leuk om in een gezellig team te werken?

Even voorstellen...

Als afwasser kom je te werken in een gezellig en enthousiast team dat bestaat uit 8 mede-afwassers en koude kant medewerkers, allemaal zo rond de 15 tot 18 jaar. De afwassers zorgen ervoor dat de spoelkeuken netjes blijft, en de medewerkers aan de koude kant maken de voorgerechten, salades en desserts.

Over de bijbaan

Zoals we al zeiden, zorg je er als afwasser voor dat de spoelkeuken netjes blijft en dat de borden en het bestek weer mooi schoon naar het restaurant gaan. En als je een tijdje in de afwas hebt gewerkt is het altijd mogelijk om door te stromen naar de koude kant, waar je de keuken mag helpen bij het maken van voorgerechten, salades en desserts. Lijkt je het dus leuk om later in de keuken te staan? Of misschien wel in de bediening? Dan is deze bijbaan ook zeker wat voor jou!

Dit zoek jij in een baan
  • Een fijne werkomgeving en een gezellig en collegiaal team.
  • Flexibiliteit als het gaat om vakanties en vrije dagen.
  • Een goed salaris.
  • Ruimte om door te groeien naar de keuken of de bediening.
  • Eens in de maand een laatste-zondag-van-de-maand borrel, en een knal personeelsfeest in september. 

Lijkt je het wat om bij ons te komen werken? Of wil je een keer een proefdag lopen om eens te kijken of het iets voor je is? Laat dan hieronder je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Solliciteren maar