Wij zijn op zoek naar een nieuwe afwasser om ons team weer compleet te maken. Heb jij naast je school nog wat uren over en wil je graag geld verdienen? Dan is deze bijbaan misschien wel iets voor jou!

Als afwasser kom je terecht in een gezellig team met jongens en meiden van jouw leeftijd. Samen met je mede-afwassers zorg je ervoor dat de spoelkeuken schoon blijft. Onder het genot van goede muziek, natuurlijk. Daarnaast help je de koude kant mee met het maken van desserts en voorgerechten voor onze gasten. En na het werk? Dan drink je – als je daar zin in hebt – nog een lekker drankje mee aan de bar en dan kun je niet al te laat weer lekker thuis zijn. En dan heb jij aan het eind van de maand een lekker spaarcentje om leuke dingen van te doen. Plus gezellig gewerkt met leuke collaga’s. Wat wil je nog meer?

En als je dan een tijd in de afwas hebt gewerkt, is er vaak wel een mogelijkheid om door te groeien. Naar de keuken of bediening, bijvoorbeeld. Het belangrijkste vinden wij dat ons personeel zichzelf kan zijn. We kijken dus graag met je mee naar een goed plekje voor jou in ons bedrijf.

Iets over ons…

✓ Een relaxte werkomgeving
✓ Een enthousiast en collegiaal team
✓ Een prima salaris
✓ Ruimte om door te groeien, ook binnen de andere zaken van ons familiebedrijf.

Lijkt je dit wat? Of wil je graag meer informatie of misschien wel een keertje kennismaken of meelopen? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.