ASSISTENT BEDRIJFSLEIDER | 24-38 uur

Mensen in de spreekwoordelijke watten leggen, dat is wat we bij de Paulus het liefste doen. We worden blij van lachende mensen en tevreden gezichten. En van gezelligheid. Inspelen op de behoeften van onze gasten, daar gaat het om.  Als assistent bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer. Je bent samen met bedrijfsleider Tijs het gezicht en aanspreekpunt van onze zaak. Jouw enthousiasme en gastvrijheid zorgt er voor dat gasten met een glimlach op hun gezicht de deur weer uitgaan.

Heb jij een hands-on mentaliteit, ben je een team-player en zet je graag een extra stap voor onze gasten? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wie wij zijn:
Bij Taverne Paulus genieten gasten 7 dagen per week van de lekkerste vlees- en visgerechten, maar ook vegetariërs kunnen bij ons terecht. Vanaf de tafel kijken gasten zo de open keuken in het midden van de zaak in, en zien ze hoe onze koks de gerechten bereiden. Een flat iron steak van de houtskoolgrill, een verse kreeft of gewoon een klassieke Paulus saté? Gasten hebben keuze genoeg. Voor de wijnliefhebbers hebben we een ruime keuze aan open wijnen, maar ook de bierdrinkers zijn hier aan het juiste adres; zij kunnen een keuze maken van onze 40+ bieren. Naast Taverne Paulus maakt de Suite ook onderdeel uit van het bedrijf. De Suite is de ideale locatie voor borrels, feesten en partijen, en hier zit dan ook regelmatig een besloten gezelschap.

Wat wij jou bieden:
Bij Taverne Paulus kom je terecht in een gezellig en hecht team, dat vol enthousiasme samen bouwt aan de leukste projecten. We proberen telkens nieuwe leuke concepten uit te werken om ons zo te onderscheiden van de concurrentie. Want restaurants, daar zijn er genoeg van. Zo organiseren we dit jaar het tweede seizoen van ACHTEROM bij Paulus; de gezelligste achtertuin van Hilvarenbeek, waar je op je slippers en met een corona in je hand niets tekort komt. En in de wintermaanden? Dan houden we bijvoorbeeld eens per maand een pop-up restaurant in de Suite. Zo is er altijd wel een project waar we onze creativiteit in kwijt kunnen. Natuurlijk blijven we bij de Paulus ook lekker aan de slag met verbeteren en vernieuwen.

Wat jij mee brengt:

  • Ervaring, enthousiasme en motivatie
  • Je bent flexibel, maar je kunt ook van ons flexibiliteit verwachten m.b.t weekenddagen vrij etc.
  • Je geeft graag aan anderen wat je zelf ook zou verwachten als je een avond uit gaat.

Jouw directe collega’s:

Tijs

Bedrijfsleider

Ilona

Leidinggevende