Page loading

loading icon

Smakelijk eten

Lekker eten in Hilvarenbeek doe je bij Taverne Paulus aan de Vrijthof. Wij ontvangen je met open armen in ons gezellige eetcafé. Bij ons geniet je van een heerlijke maaltijd, maar je bent ook welkom om met vrienden bij te kletsen onder het genot van een drankje en een lekker borrelhapje.

 

‘Haute cuisine’, maar dan op z’n Brabants

Onze koks verwennen je graag met de heerlijkste vlees- en visgerechten, maar ook vegetariërs hoeven bij ons niet op een houtje te bijten. Vanaf je tafel kijk je zo de open keuken in en zie je hoe onze koks met veel liefde en plezier de heerlijkste maaltijden voor je bereiden. Een lichte maaltijdsalade, een krachtige soep, spare-ribs of biefstuk voor de echte vleeseter en onze catch of the day voor de fijnproevers, onze koks toveren het zo uit de pan voor je. Naast onze vaste kaart met Paulus Klassiekers hebben we wekelijks wisselende gerechten. Bekijk hier onze volledige menukaart.

Keuzestress? Ons personeel denkt graag mee


De echte bierliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan onze uitgebreide bierkaart. Wij bieden je de keuze uit maar liefst 40 soorten bier! En ook aan de wijnliefhebbers is gedacht met een breed scala aan verschillende soorten wijnen, die per glas of fles te bestellen zijn. Zin in iets anders? Geniet van ons aanbod aan verschillende exclusieve gin tonic’s of een glaasje whiskey, cognac, port of jenever.

Dat zo veel keuze in drinks en food stress oplevert begrijpen wij. Ons personeel volgden diverse wijncursussen en biertrainingen om jou zo optimaal mogelijk te kunnen adviseren.

Loop gewoon even binnen

Reserveren is bij ons niet nodig. Je loopt gewoon bij ons binnen. Is er een tafeltje vrij, dan brengen we je daar meteen naartoe. En anders wacht je aan onze bar, waar onze barman alvast een drankje voor je inschenkt.

 

Met z’n allen dineren

Wil je graag met al je vrienden, familieleden, collega’s of je hele voetbalelftal inclusief coach bij ons eten? Dan kun je wel reserveren. Voor groepen vanaf 12 personen dekken wij een mooie tafel voor jullie in onze sfeervolle Serre.

Waar wacht je nog op? Kom gauw naar ons sfeervolle eetcafé en ervaar het echte Bourgondische Brabant! Iedere dag openen wij vanaf 16.00 uur onze deuren voor je. Op zondag kun je zelfs al vanaf 15.00 bij ons terecht. Onze keuken sluit iedere dag om 22.00 uur.

Tot ziens bij Taverne Paulus!