Page loading

loading icon

Feesten en borrelen

Ben je op zoek naar een feestzaal of een locatie voor een borrel? Dan kun je terecht bij onze buurvrouw De Suite.

 

Zeg “ja!” tegen De Suite

De Suite leent zich met haar moderne inrichting perfect voor een feestje. Vier hier bijvoorbeeld dat je “ja” hebt gezegd tegen de liefde van je leven. Ga tijdens het bedrijfsfeest los met je collega’s. Of vier hier je bijzondere mijlpalen, zoals je 25e verjaardag of de opening van je bedrijf.

Show je baby

Maar ook met de wat ingetogenere feestjes weet het personeel van De Suite wel raad. Zijn jullie net ouders geworden en willen jullie het wondertje graag aan de wereld showen, maar hebben jullie niet zo’n zin in al die losse kraambezoekjes? Dan is een babyborrel in De Suite ideaal! Het personeel zorgt voor beschuit met muisjes, terwijl jullie trots met de nieuwe wereldburger rondlopen en de wallen van de gebroken nachten weglachen met de bewonderaars. Voor de kleinste fans van de baby richten we zelfs een speelhoekje in.

Eat, speak, walk, REPEAT

De Suite is ook een heel mooie locatie voor een walking diner. Je kunt hier met groepen tot maximaal 85 personen genieten van een heerlijk diner, terwijl je tussen en zelfs tijdens de gangen lekker rondloopt. Een uitgelezen kans om veel verschillende mensen te spreken. Ideaal voor bijvoorbeeld de afsluiting van een bedrijfsuitje of een familiedag.

Je kunt een feest in De Suite ook combineren met een diner in De Serre Geniet eerst onder de druivenranken van een heerlijk diner en ga daarna met de voetjes van de vloer in De Suite.

 

Loungen met cocktails

Als er geen feesten gepland zijn in De Suite, openen wij in het weekend regelmatig de deuren. Ga dan genieten van een borrel of een heerlijke cocktail. In de agenda hieronder zijn zowel de openingstijden als de beschikbaarheid om de feestzaal af te huren opgenomen.

Voor meer informatie over onze borrel- en loungebar verwijzen we je graag door naar de website van De Suite.